Marylène Reijntjes

Marylène Reijntjes

mensen met kennis

Marylène is een betrokken medewerker die binnen organisaties en haar team omgevingsmanagement naast inhoud ook sfeer brengt. Zij vervult haar rol vanuit energie en interesse voor de mogelijkheden voor alle betrokkenen. Marylène heeft brede ervaring en gaat gemakkelijk het gesprek aan met de verschillende disciplines bij opdrachtgevers en opdrachtnemers. Ze kan goed schakelen tussen verschillende belangen bij grote projecten en vooral de ervaring bij complexe beweegbare kunstwerken maken haar een echte ‘bruggenbouwer”.
In haar vrije tijd is Marylène bezig met sport, hier worden nut en noodzaak verenigd. Verder heeft ze met haar mannen-gezin een druk bestaan. Naast de omgevingsmanagement rol is zij ook een vrijwilliger bij de voetbalclub en deelt ze wekelijks de jeugdscheidsrechters in en zorgt zij voor begeleiding van deze kwetsbare groep.

oplossingen met resultaat

Marylène beweegt zich gemakkelijk in verschillende omgevingen en zorgt voor beweging. Als betrokken allrounder zet zij met veel energie en enthousiasme haar vaardigheden en competenties in om belangen te verbinden en relaties uit te bouwen.