Commercieel manager vacature

Mensen met kennis

Weet jij als geen ander hoe je het netwerk van opdrachtgevers en onze professionals onderhoudt en verder uitbouwt? Als commercieel manager bij DHM signaleer je commerciële kansen binnen de infrasector en creëer je kansen voor onze teams en netwerk van professionals. Je bent de schakel tussen opdrachtgever, practice leader en professional en weet hierdoor het juiste project te verwerven.

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • Het werven en selecteren van kandidaten en potentiële collega’s
  • Het opbouwen en uitbouwen van duurzame relaties van opdrachtgevers.
  • Je bent gericht op het behalen van commerciële doelstellingen en weet de wensen van opdrachtgevers en ambities van de professionals goed in kaart te brengen.

Oplossingen met resultaat

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de infrasector en weet goed wat er speelt bij de verschillende (potentiële) opdrachtgevers. Daarbij weet je precies waar potentiële professionals zich bevinden en hoe je deze aan onze organisatie verbindt. Kortom, jouw kennis van de markt maakt jou een gelijkwaardige gesprekspartner voor opdrachtgevers en professionals.

Je beschikt over de volgende opleiding/werkervaring en competentie:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden, waarmee je opdrachtgevers en professionals aan je weet te binden.
  • Je bent resultaatgericht en houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken.
  • Je bent ondernemend, nieuwsgierig en een teamspeler, maar bent ook goed in staat om zelfstandig te werken en te pionieren.

Reageren?

Enthousiast over deze vacature? Neem dan contact op met Rob de Vries via 06-21222163 of e-mail rob.de.vries@dhm.flywheelsites.com. Ook als het profiel niet helemaal op jou aansluit maar je bent geïnteresseerd om stappen te maken binnen het vakgebied sales en/of recruitment, nodigen we je uit om contact op te nemen. Wij maken graag kennis met je!