Contractmanagement Vacature

Mensen met kennis

Als contractmanager ben jij voor onze opdrachtgevers de partner voor alle contractuele aspecten in het proces van projectverwerving, tenders, claimafhandelingen, realisatie en onderhoud. Jij kent de contractuele risico’s en ondersteunt de teams in de beheersing hiervan. Ook adviseer je waar contractuele kansen liggen in verschillende tenders en projecten. In ons team zijn nieuwsgierige mensen belangrijk. Je kunt alleen oplossingsgericht werken als je weet wat de drijfveren zijn van je gesprekspartners.

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • Het verwerken contractuele aspecten in het proces van projectverwerving, tenders, claimafhandelingen, realisatie en onderhoud
  • Ondersteuning teams bij de beheersing van contractuele risico’s
  • Adviseren van je opdrachtgevers bij verschillende tenders en projecten

Oplossingen met resultaat

Contracten worden gesloten om samenwerkingsverbanden aan te gaan. Dat maakt contractmanagement zo interessant; het draait om meer dan het naleven van eisen, namelijk om persoonlijk contact. De contractmanager borgt afspraken en verifieert deze tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer. Daarom beheers je zowel de harde als de zachte kant van de relatie met de klant. Dat is van cruciaal belang om een project succesvol te maken binnen de kaders van het contract.

In de contractvoorbereiding gaat het om de afstemming van belangen tussen opdrachtgever en betrokken stakeholder. Dit is altijd een spagaat, spannend en interessant tegelijk. Je weet deze  interne en externe eisen op te halen, op waarde te schatten en te vertalen naar een contractdocument met draagvlak. Je hebt de ambitie om vanaf inkoop tot en met de realisatie aan (complexe) multidisciplinaire projecten te werken.

Je beschikt over de volgende opleiding/ervaring en competenties:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als contractmanager bij een aannemer of opdrachtgever
  • Je hebt kennis en ervaring met UAV-GC contracten en ARW2012
  • Kennis van systeemgerichte contractbeheersing (SCB), SE, UAV-GC
  • Je bent een leergierige teamplayer, kritisch en hebt overtuigingskracht
  • Je hebt interesse en/of ervaring is alle aspecten van het projectproces

Reageren?

Enthousiast over deze vacature? Neem dan contact op met Erwin Kommeren via 06-81827665 of email erwin.kommeren@dhm.flywheelsites.com. Ook als het profiel niet helemaal op jou aansluit maar je bent geïnteresseerd om stappen te maken binnen het vakgebied contractmanagement, nodigen we je uit om contact op te nemen. Wij maken graag kennis met je!