VA Financial Controller

Maak jij graag onderdeel uit van een dynamische organisatie met duidelijke groeidoelstellingen? Kom dan ons team versterken in de rol van Financial Controller! Onze ambities zijn groot.

Pas jij in ons profiel?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die vanuit financial control de verdere groei van onze organisatie vorm geeft en implementeert. Je werkt nauw samen met onze financieel administratief medewerkster. Zij houdt zich bezig met facturatie, debiteuren- en crediteurenadministratie en contractmanagement. Met het commerciële team bespreek je procesverbeteringen, speciale tarieven en specifieke klantrapportages. Extern onderhoud je regelmatig contact met onze bank, accountant, fiscalist en verzekeringsadviseur. Verder schakel je proactief met het management over rapportages en jouw aanbevelingen.

Kortom; jij bent ons financieel geweten!

Wat ga je doen?

 • Je stelt maandrapportages op en bereidt (geconsolideerde) jaarrekeningen voor;
 • Ook stel je business rapportages en prognoses op en signaleer je ontwikkelingen;
 • Je verzorgt de boekhouding van tenminste 3 BV’s;
 • En je verzorgt de salarisadministratie;
 • Je bent back-up voor de backoffice processen (van opdracht, urenregistratie tot facturatie en debiteurenbeheer);
 • Ten behoeve van ons SNA-keurmerk en onze ISO-certificering ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste financiële informatie;
 • Je verzorgt de aangiftes loon- en omzetbelasting;
 • Bedrijfsjuridische zaken vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid;
 • Je werkt met onze financiële systemen: Exact Online en PowerBI;
 • En uiteraard bewaak je de liquiditeit.

Wie ben jij?

Als financial controller ben je scherp, secuur en analytisch. Financiële systemen en rapportages kennen voor jou geen geheimen. Je bent gericht op samenwerking, maakt makkelijk verbinding met anderen en staat voor ontwikkeling. Je voelt je thuis binnen een omgeving die volop in beweging is. Je pakt graag zaken op en deinst niet terug voor operationele taken.

Wat is jouw profiel?

 • Je hebt een afgeronde financiële HBO of WO opleiding;
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied financial control;
 • Je hebt ervaring met de inrichting en verbetering van rapportages en processen;
 • Zelfsturend vermogen en een energieke en daadkrachtige werkmentaliteit kenmerken jou.

Wie zijn wij?

DHM group is de moedermaatschappij waaronder een tweetal werkmaatschappijen vallen;

DHM infra is het managementadviesbureau in de civiele techniek dat verbindt en verrijkt. Wij verbinden opdrachtgevers, marktpartijen en professionals. Zo delen wij onze kennis met jou, waardoor we nieuwe kennis creëren en oplossingen bieden die er toe doen. Vandaar: mensen met kennis, oplossingen met resultaat. (www.dhm-infra.nl).

Jelmer staat voor de kracht van de nieuwe generatie. De wereld verandert sneller dan ooit. Dat betekent dat we continu moeten leren van elkaar. De complexiteit van ruimtelijke vraagstukken neemt toe. Dat vraag sectorbreed om een betere samenwerking en oog voor elkaars belangen. Goede samenwerking verlangt kennis van de gehele keten. Daarom hebben we een multi-company ontwikkelprogramma ontworpen waarin de nieuwe generatie zich kan ontwikkelen tot de young professionals die de sector nodig heeft. (www.jelmer.nl).

Heb je interesse?

Je kunt contact opnemen met Kathleen Wellink (0297-266354) of stuur direct jouw CV met motivatie naar kathleen.wellink@dhm-infra.nl.

We zien jouw reactie graag voor 18 februari a.s. tegemoet en maken graag kennis met je!