VA Manager Projectbeheersing

Mensen met kennis

Wil jij samen met een sterk team van professionals werken aan mooie opgaven in de infra? Zit jij graag afwisselend aan tafel bij zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer? En wil je samen met ons bijdragen aan de veranderopgave in Nederland? Solliciteer dan als Manager Projectbeheersing bij DHM.

DHM professionals zijn bewust bezig met de vooruitgang van de sector en kijken over de bestaande werkwijzen heen om de toekomst slim in te richten. Goed ontwikkelde vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Mensen met kennis, oplossingen met resultaat, dat is waar DHM voor staat.

Pas jij in ons profiel?

Als Manager Projectbeheersing ben jij de partner voor onze opdrachtgevers in alle meetbare beheersingsaspecten (risico, tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie). Jij focust je tevens op de zachte kanten van projectbeheersing en houdt zo de verschillende disciplines in balans. Je bent in staat om je te verdiepen in de inhoud en de specialisten in je team te challengen en bij te sturen, om het optimale projectresultaat te halen.

  • Je adviseert ten aanzien van de beheersing van projecten en ondersteuning van onze opdrachtgevers
  • Je zorgt voor de coördinatie en integraliteit van de disciplines risicomanagement, wijzigingenbeheer, kostenmanagement, planningsmanagement, project financiën, kwaliteitsmanagement, informatie- en documentmanagement
  • Je creëert overzicht en werkt gestructureerd en biedt andere IPM leden de juiste omstandigheden om te focussen op de inhoud
  • Je signaleert tijdig vertragingen (planning), overschrijdingen (financiën) en risico’s
  • Je bezit kennis van planningsmethodieken en risicomanagement
  • Je hebt ten minste 3-5 jaar aantoonbare ervaring met projectbeheersing bij een opdrachtgever, aannemer of ingenieursbureau
  • Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in mooie opdrachten
  • Je werkt mee aan en initieert continue ontwikkeling van de adviesdiensten van DHM
  • Je bent bedreven in het managen van verwachtingen en realiseert graag de best mogelijke oplossing(en) voor je opdrachtgever

Kortom, je bent een ambitieuze professional met kennis en ervaring in projectbeheersing.

Oplossingen met resultaat

Wat wordt je rol?

Je bent in staat om een complex, multidisciplinair project in de verschillende bouwfasen te beheersen. Hierbij schakel je op verschillende niveaus tussen de belangen van de partijen, het doel van het project en de technische mogelijkheden. Je bent gewend om over projecten heen te kijken en terug te redeneren met de uitkomst in je achterhoofd. Kortom je levert oplossingen met resultaat.

Waarom kies je voor DHM?

We bestaan ruim 15 jaar en hebben aan de wieg gestaan van vele mooie civiel technische projecten en ontwikkelingen met name in de randstad. Onze klanten zitten zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde en zijn actief in de Nederlandse civieltechnische markt.

DHM infra heeft haar roots in Vinkeveen waar ons kantoor voelt als thuiskomen. In onze open, informele bedrijfscultuur is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren het ontwikkelen en delen van kennis om zo samen sterker te worden. Daarom maken we naast hard werken graag tijd voor momenten met het team als themasessies, borrels, lunchlezingen en projectbezoeken.

Reageren?

Enthousiast over deze vacature? Neem dan contact op met Rob de Vries via 06-21222163 of email rob.de.vries@dhm-infra.nl.

DHM infra groeit! Ook als het profiel niet helemaal op jou aansluit, nodigen we je uit om contact op te nemen. Wij maken namelijk graag kennis met je.