VA Projectmanager Infra

DHM zoekt Projectmanagers met passie

Mensen met kennis

Wil je samen met ons bijdragen aan een mooier Nederland waar wij beter kunnen wonen, recreëren en werken? Wil jij samen met een sterk team van professionals werken aan grote opgaven in de infra, gebiedsontwikkeling en energie? En wil je doorgroeien naar projectmanager? Solliciteer dan bij DHM.

DHM professionals zijn bewust bezig met de vooruitgang van de sector en kijken over de bestaande werkwijzen heen om de toekomst slim in te richten. Goed ontwikkelde vakinhoudelijke kennis, persoonlijke ontwikkeling en passie voor projecten staat bij ons centraal. Mensen met kennis, oplossingen met resultaat, dat is waar DHM voor staat.

Pas jij in ons profiel?

 • Je beschikt over sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Je bent in staat te verbinden en ogenschijnlijke tegenstrijdige belangen samen te brengen
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagementmethoden
 • Je hebt ten minste 5 jaar aantoonbare ervaring als manager projectbeheersing, technisch manager of omgevingsmanager bij een opdrachtgever, aannemer of ingenieursbureau en je wilt doorgroeien naar projectmanager
 • Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in mooie opdrachten
 • Je werkt mee aan de continue ontwikkeling van DHM en onze opdrachtgevers
 • Je bent bedreven in het managen van verwachtingen en realiseert graag de best mogelijke oplossing(en) voor je opdrachtgever

Kortom, je bent een ambitieuze professional met kennis en ervaring in projectmanagement.

Oplossingen met resultaat

Wat wordt je rol?

Infrastructurele projecten zijn vaak complex, omvangrijk en hebben in impact op de omgeving. Als projectmanager ben je integraal eindverantwoordelijk voor de sturen op het projectresultaat rekening houdend met de omgeving. Als projectmanager zorg je voor binding binnen je team met in- en externe stakeholders. Je bent in staat om het project in de verschillende bouwfasen in kaart te brengen. Hierbij schakel je op verschillende niveaus tussen de belangen van de partijen, het doel van het project en de technische mogelijkheden. Je beschikt over een scherp analytisch inzicht en weet de vraag van de klant te vertalen naar een onderscheidende propositie. Je bent gewend om over projecten heen te kijken, werkt met voor de in- en externe belangen en kunt terug redeneren met de uitkomst in je achterhoofd. Oftewel je levert oplossingen met resultaat.

Wat bieden we jou?

We staan al ruim 15 jaar aan de wieg van vele mooie civiel technische projecten en ontwikkelingen met name in de randstad. Onze klanten zitten zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde en zijn actief in de Nederlandse civieltechnische markt.

Onze roots liggen in Vinkeveen waar ons kantoor voelt als thuiskomen. We bieden:

 • een open, informele bedrijfscultuur
 • veel ruimte voor eigen initiatief
 • met name persoonlijke ontwikkeling
 • het ontwikkelen en delen van nieuwe kennis om zo samen sterker te worden

Daarom maken we naast met passie werken aan projecten in het veld graag tijd voor kennissessies, borrels, lunchlezingen en projectbezoeken.

Reageren?

Enthousiast over deze vacature?

Dan ontvangen we graag je motivatie via info@dhm-infra.nl of neem contact op met Rob de Vries via 06-21222163 of email rob.de.vries@dhm-infra.nl.

DHM infra groeit! En een profiel is ook maar een profiel.  Neem vooral contact op om door te praten over jouw mogelijkheden bij ons. We drinken graag een kop koffie samen.