VA Projectmanager Infra

Mensen met kennis

Wil jij samen met een sterk team van professionals werken aan mooie opgaven in de infra? Zit jij graag afwisselend aan tafel bij zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer? En wil je samen met ons bijdragen aan de veranderopgave in de infrasector? Solliciteer dan als Projectmanager bij DHM.

DHM professionals zijn bewust bezig met de vooruitgang van de sector en kijken over de bestaande werkwijzen heen om de toekomst slim in te richten. Goed ontwikkelde vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Mensen met kennis, oplossingen met resultaat, dat is waar DHM voor staat.

Pas jij in ons profiel?

  • Je beschikt over sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Je bent in staat te verbinden en ogenschijnlijke tegenstrijdige belangen samen te brengen
  • Je bent ervaren in het samenstellen en leiden van teams van professionals in een projectomgeving
  • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagementmethoden als IPMA en/of Prince2 en het IPM-model
  • Je hebt ten minste 3-5 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagement bij een opdrachtgever, aannemer of ingenieursbureau
  • Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in mooie opdrachten
  • Je werkt mee aan en initieert continue ontwikkeling van de adviesdiensten van DHM
  • Je bent bedreven in het managen van verwachtingen en realiseert graag de best mogelijke oplossing(en) voor je opdrachtgever

Kortom, je bent een ambitieuze professional met kennis en ervaring in projectmanagement.

Oplossingen met resultaat

Wat wordt je rol?

Je bent in staat om een complex, multidisciplinair project in de verschillende bouwfasen in kaart te brengen. Hierbij schakel je op verschillende niveaus tussen de belangen van de partijen, het doel van het project en de technische mogelijkheden. Je beschikt over een scherp analytisch inzicht en weet de vraag van de klant te vertalen naar een onderscheidende propositie. Je bent gewend om over projecten heen te kijken en terug te redeneren met de uitkomst in je achterhoofd. Kortom je levert oplossingen met resultaat.

Waarom kies je voor DHM?

We bestaan ruim 15 jaar en hebben aan de wieg gestaan van vele mooie civiel technische projecten en ontwikkelingen met name in de randstad. Onze klanten zitten zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde en zijn actief in de Nederlandse civieltechnische markt.

DHM infra heeft haar roots in Vinkeveen waar ons kantoor voelt als thuiskomen. In onze open, informele bedrijfscultuur is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren het ontwikkelen en delen van kennis om zo samen sterker te worden. Daarom maken we naast hard werken graag tijd voor momenten met het team als themasessies, borrels, lunchlezingen en projectbezoeken

Reageren?

Enthousiast over deze vacature? Neem dan contact op met Rob de Vries via 06-21222163 of email rob.de.vries@dhm-infra.nl.

DHM infra groeit! Ook als het profiel niet helemaal op jou aansluit, nodigen we je uit om contact op te nemen. Wij maken namelijk graag kennis met je.