Verantwoordelijk voor gebiedsontwikkeling in samenwerking met opdrachtgever

Ons inzicht

In alle projecten maken de medewerkers, de omgeving, de opdrachtgever en de samenwerkingspartners een enorme ontwikkeling door, de projecten worden complexer en de omgeving gevoeliger. Nieuwe projecten opstarten en uiteindelijk realiseren vraagt om een duidelijke vernieuwende aanpak.

Door meerdere gesprekken met DHM is het snel duidelijk geworden dat DHM de partijen kan verbinden voor een investering in dit initiatief. In de presentaties van DHM stond de mens centraal, en werd er geïnteresseerd geluisterd naar de aanwezigen en diens drijfveren. Dit in combinatie met de vernieuwende kennis maakt DHM uniek en dat is de reden dat de samenwerkingspartners hebben gevraagd aan DHM om een oplossing te realiseren met blijvend resultaat.

Onze oplossing

DHM is met een team direct aan de slag gegaan met de uitdagende opgave. DHM heeft in overleg met de samenwerkingspartners de juiste mensen met passie en unieke kennis bij elkaar gebracht. Dit team heeft de politiek weten te overtuigen om in zee te gaan met deze combinatie om het unieke project te realiseren. Door de integrale benadering gaat het in dit project niet om wie het belangrijkst is, maar om het echte samenwerken.

Tijdens dit gehele traject is iedereen de uitdaging aangegaan om zich te ontwikkelen, natuurlijk is het spannend geweest maar uiteindelijk is dit project gerealiseerd. Een innovatief project met als doel, een verblijfplaats waar iedereen naar toe wil om te kunnen genieten van al het moois.

Door de open cultuur, goede samenwerking en mooie resultaten blijft dit team ondanks dat het project is afgerond elkaar nog jaren zien. Dit was meer dan gewoon een project.

Onze resultaten

Een prachtige leefomgeving is gerealiseerd, waardoor wij de wereld weer wat mooier hebben achtergelaten. Iedereen heeft zich tijdens dit traject weten te ontwikkelen en is zichtzelf weer wat bewuster geworden van “wat er toe doet”. Mensen met kennis, oplossing met resultaat.