wij willen samen met jou
oplossingen realiseren

Werkwijze

In plaats van samen <spatie> werken willen wij samenwerken. Wij werken met jou aan het oplossen van jouw probleem. Om snel te schakelen hebben wij onze organisatie afgestemd op het integraal projectmanagement model. Zo zit je altijd met de juiste professional aan tafel. Onze aanpak is gericht op het continu verfijnen van het probleem en het aanscherpen van de oplossing.

Samenwerken met DHM

Wij willen een duurzame relatie met jou opbouwen en samen sterker worden. Onze aanpak is gericht op het bereiken van een blijvend resultaat. Dit realiseren wij door kennis te delen en door een actuele opdrachtomschrijving te maken. Wil je meer weten over onze werkwijze klik dan op de button!

Kennisteams

Wij hebben onze organisatie ingericht op basis van de vijf kennisgebieden van het integraal projectmanagement model. In ieder kennisgebied delen wij onze vakkennis en helpen wij elkaar door middel van intervisie. De verschillende kennisteams staan met elkaar in verbinding en delen ook onderling hun kennis. Wil je meer weten over onze kennisteams klik dan op de button!

Ons specialisme: SCB

De complexiteit van de huidige projecten vraagt om een transparante en gelijkwaardige samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. DHM heeft specifieke SCB kennis en ervaring om toetsen uit te voeren. We begeleiden en trainen opdrachtgevers en opdrachtnemers om SCB toe te passen.